Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tom Cruise αποχαιρετά οριστικά τις ταινίες Mission Impossible

*
Το 7ο και το 8ο μέρος της σειράς ταινιών Mission: Impossible, θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε τον Tom Cruise στο ρόλο του Ethan Hunt, σύμφωνα με ρεπορτάζ. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή για πρώτη φορά το 1996, στην πρώτη ταινία Mission: Impossible, η οποία ήταν μεταφορά της σειράς του Bruce Geller που κυκλοφόρησε το 1966. Η Paramount Pictures είχε τα δικαιώματα στη σειρά και προσέλαβε τότε τον Brian De Palma για να σκηνοθετήσει το πρώτο μέρος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Paramount έχει σκοπό να αποσύρει τον χαρακτήρα του Ethan Hunt και να μας συστήσει σε νέους χαρακτήρες με την προοπτική να μετατραπούν σε εμβληματικές μορφές που θα μπορούν να συνεχίσουν το franchise. Η έβδομη ταινία φέρνει στις οθόνες μας τους Hayley Atwell, Cary Elwes, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss και τον κωμικό Rob Delaney. Οι δύο επερχόμενες ταινίες έχουν προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2023 και το 2024 αντίστοιχα. Η πρεμιέρα τους μεταφέρθηκε τόσο μακριά λόγω προβλημάτων στα γυρίσματα μετά την παγκόσμια πανδημία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*