Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πήρε το πράσινο φως η σειρά Percy Jackson and the Olympians για το Disney+

*
H σειρά Percy Jackson and the Olympians πήρε επιτέλους το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή της και να τη δούμε -επιτέλους- στο Disney+. Η πλατφόρμα εκτιμά πως η νέα σειρά θα είναι μια καλή μεταφορά των βιβλίων και πως οι fans της θα μείνουν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Rick Riordan θα συμμετέχει σίγουρα στον πιλότο ως σεναριογράφος, ενώ στη σκηνοθεσία θα βρίσκονται οι Jon Steinberg (Black Sales) και James Bobin (The Mysterious Benedict Society). Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, οπότε δεν έχουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να περιμένουμε. Τουλάχιστον τώρα που ξέρουμε πως το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, θα είμαστε πιο ανυπόμονοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*