Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πριν την Ellen Ripley τα γεγονότα της σειρας Alien

*
Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου FX, John Landgraf, είπε ότι το σενάριο της επερχόμενης σειράς Alien θα τοποθετείται στη Γη, 70 χρόνια μετά το παρόν, δηλαδή πριν από την εμφάνιση της Ellen Ripley, την οποία υποδυθηκε η Sigourney Weaver. Υπεύθυνος του show είναι ο Noah Hawley και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τον χειμώνα που διανύουμε.

Εφόσον τοποθετείται στη δεκαετά του 2090 πολύ πιθανό τα γεγονότα να συμπίπτουν με εκείνα του Prometheus, που λειτούργησε ως prequel του original Alien. Η πλοκή του Prometheus ξεκίνησε το 2089, όταν οι πρωταγωνιστές Elizabeth Shaw και Charlie Holloway βρήκαν στη Σκωτία έναν αστρικό χάρτη που ανήκε σε αρχαίο πολιτισμό. Η συνέχεια λαμβάνει χωρα σε ένα μακρινό φεγγάρι το 2093, εποχή που η ανθρωπότητα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους προκατόχους της.


Σύμφωνα με τον Landgraf στη σειρά Alien δεν θα μετέχουν χαρακτήρες από τις ταινίες, πέρα από το alien. Οπότε ξεχάστε τις σκεψεις περί επανόδου στην ενεργό δράση της Ellen Ripley.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*