Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Dora and the Lost City of Gold

*
Η Paramount δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Dora and the Lost City of Gold. Πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Isabela Moner, σε μια περιπέτεια που συνεχίζει την ιστορία της σειράς του Nickelodeon, Dora The Explorer. Σκηνοθετεί ο James Bobin και εκτός από τη Moner, πρωταγωνιστούν οι Eva Longoria και Michael Peña, στους ρόλους των γονέων της κεντρικής ηρωίδας. Ο Danny Trejo δανείζει τη φωνή του στον Boots the Monkey και το σενάριο έχουν γράψει οι Matthew Robinson και Nicholas Stoller. Ο τελευταίος είναι γνωστός από τις παραγωγές Get Him to the Greek, The Five-Year Engagement, Neighbors 2: Sorority Rising και Storks. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*