Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Ετοιμάζεται ταινία Call of Duty με πρωταγωνιστή τον Dwayne Jonson

*
Νέο δημοσίευμα θέλει τη νέα ταινία του Dwayne Johnson να βασίζεται στο Call of Duty franchise. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε μία συνέντευξη που έδωσε ο Johnson, ανέφερε εν συντομία πως εργάζεται ώστε να μεταφέρει στην οθόνη ένα από τα μεγαλύτερα και πιο «σκληρά» παιχνίδια.

Πλέον έχει γίνει αναφορά ότι πρόκειται για το Call of Duty, σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από sites που ασχολούνται σχολαστικά με νέα που αφορούν τον κινηματογράφο όπως το Giant Freakin Robot.


Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο ποια θα είναι η ιστορία της ταινίας ή το σκηνικό της. Με το πρώτο παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ενώ τα επόμενα σχετίζονται με πιο σύγχρονους πολέμους, υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ταυτόχρονα ο Johnson πιθανολογείται πως βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με τον νέο του ρόλο και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η συνέντευξη που έδωσε μαρτυρά πως είναι σίγουρος ότι θα αναλάβει ρόλο, παρόλα αυτά η ταινία θα μπορούσε να γυριστεί και χωρίς την συμμετοχή του.

Μία ταινία βασισμένη στο Call of Duty υπήρχε στα σκαριά από το 2015. Ρεπορτάζ του 2018 ανέφερε πως ο σκηνοθέτης του Sicario 2, Stefano Sollima, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την ταινία. Πλέον με την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft, ίσως οι συζητήσεις σχετικά με την ταινία και με πρωταγωνιστή τον Johnson να έχουν ανανεωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*