Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κινηματογράφο και HBO Max ταυτόχρονα το Wonder Woman 1984 (trailer)

*
Η Warner Bros. αποφάσισε να διανείμει ταυτόχρονα την ταινία Wonder Woman 1984 στους κινηματογράφους και το HBO Max. Η ταινία ήταν ένα από τα ερωτηματικά της φετινής σεζόν, μιας και οι κινηματογραφικές αίθουσες υποφέρουν από το κλείσιμο λόγω της πανδημίας στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Λόγος αυτής της κατάστασης ήταν και η μεταφορά της πρεμιέρας της από τις αρχές Ιουνίου, στα μέσα Αυγούστου και μετά για τις 2 Οκτωβρίου. Όπως αποφασίστηκε λοιπόν, η νέα ημερομηνία πρεμιέρα της είναι ορισμένη για τις 25 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ηλία Φραγκούλη στο Freecinema, για τις αγορές -όπως η δική μας- που δεν υποστηρίζεται το HBO Max, η πρεμιέρα θα γίνεις τις 16 Δεκεμβρίου, αρκεί να ανοίξουν οι κινηματογράφοι. Δείτε και το νεότερο trailer της ταινίας στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*