Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 24 Απριλίου η πρεμιέρα του 6ου κύκλου της σειράς Game of Thrones

To τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της 6ης σεζόν του Game of Thrones θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου. Όπως επιβεβαιώθηκε, το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Jeremy Podeswa, κάτι αναμενόμενο αφού πολλά επεισόδια από προηγούμενους κύκλους της σειράς φέρουν την υπογραφή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το HBO επιβεβαίωσε επίσης πως ο 7ος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς δεν θα είναι ο τελευταίος, παρόλο που οι δημιουργοί της σειράς (David Benioff και D.B. Weiss) είχαν δηλώσει πρόσφατα ότι η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του επόμενου βιβλίου του George R. R. Martin θα επηρεάσει την παραγωγή. Τέλος, οι φήμες αναφέρουν ότι οι επόμενες δύο σεζόν (7η και 8η) θα προβληθούν ως ένας ενιαίος κύκλος.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*