Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix και εκτός ΗΠΑ ταινία του Studio Ghibli

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για 21 ταινίες του Studio Ghibli, έτσι ώστε να τις προσφέρει στους συνδρομητές του σε όλες τις περιοχές και εκτός ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνίας. Η προσθήκη του σχετικού υλικού στην online πλατφόρμα θα ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου και είναι σημαντική αυτή η εξέλιξη, μιας και το Studio Ghibli αρνούταν μέχρι και σήμερα να προσφέρει τις παραγωγές του σε ψηφιακή μορφή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες σε Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Αμερική με υπότιτλους σε 28 γλώσσες και μεταγλώττιση σε 20. Αξίζει να σημειωθεί πως στην συμφωνία δεν περιλαμβάνεται μόνο το Grave of the Fireflies, για το οποίο το στούντιο δεν έχει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης.

Στις αρχές του επόμενου μήνα λοιπόν θα μπουν στο Netflix οι ταινίες Castle in the Sky, My Neighbor Totoro, Kiki’s Delivery Service, Only Yesterday, Porco Rosso, Ocean Waves και Tales from Earthsea. Την 1η Μαρτίου θα μπουν τα Nausicaä of the Valley of the Wind, Princess Mononoke, My Neighbors the Yamadas, Spirited Away, The Cat Returns, Arrietty και The Tale of The Princess Kaguya. Τέλος, την 1η Απριλίου θα προστεθούν στο Netflix τα Pom Poko, Whisper of the Heart, Howl’s Moving Castle, Ponyo, From Up on Poppy Hill, The Wind Rises και When Marnie Was There.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*