Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 90 λεπτά η διάρκεια του anime spin-off The Witcher: Nightmare of the Wolf στο Netflix

*
Μπορεί η δεύτερη σεζόν για το The Witcher να έχει ξεκινήσει στο Netflix, ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μια νέα πληροφορία για το The Witcher: Nightmare of the Wolf. Το νέο anime spin-off θα έχει λοιπόν διάρκεια 1 ώρας και 21 λεπτών, όπως τουλάχιστον φαίνεται σε σχετική σελίδα που εντόπισαν χρήστες στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη ταινία δεν εστιάζει στον Geralt of Rivia, αλλά στον Vesemir, τον μέντορά του. Στο project συμμετέχουν οι Lauren S. Hissrich και Beau DeMayo, ενώ το κομμάτι του animation έχει αναλάβει το Studio Mir, που έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής με τα Legend of Korra και Voltron: Legendary Defender. Στην ταινία θα ανακαλύψουμε την ιστορία του Vesemir και το πως κατέληξε να γίνει Witcher.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*