Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τηλεοπτική σειρά Twisted Metal ετοιμάζει η Sony

*
Η Sony προχωράει ακάθεκτη με τα πλάνα της να μεταφέρει σε τηλεόραση και κινηματογράφο, γνωστές σειρές video games. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, σειρά παίρνει το Twisted Metal franchise, που πρόκειται να "μεταμορφωθεί" σε κωμική σειράς δράσης, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Rhett Reese και Paul Wernick, σεναριογράφους των Deadpool και Zombieland. Στην ομάδα μετέχει και ο Michael Jonathan Smith (Cobra Kai) ως σεναριογράφος και παραγωγός.

Το σενάριο θα επικεντρώνεται σε έναν περιθωριακό τύπο που του δίνεται η ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, εφόσον όμως μπορέσει να ταξιδέψει κατά μήκος ενός μετά-αποκαλυπτικού ερημωμένου τόπου, για να παραδώσει ένα πακέτο. Λέγεται ότι ο Will Arnett, επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς θα δανείσει την φωνή του στουν Sweet Tooth, έναν μανιακό κλόουν που οδηγεί ένα φορτηγό με παγωτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*