Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το CBS κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν του Star Trek: Discovery

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του τρίτου κύκλου επεισοδίων της σειράς Star Trek: Discovery, δίνοντάς μας μια γεύση από το τι συναντά το crew του show ύστερα από το ταξίδι του μέσα από τη σκουληκότρυπα στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έτσι, βλέπουμε τον Commander Michael Burnham και το υπόλοιπο επιτελείο του USS Discovery να βρίσκεται σε ένα άγνωστο μέλλον όπου το Federation έχει σχεδόν καταρρεύσει ολοσχερώς.

Τα γυρίσματα των καινούργιων επεισοδίων ολοκληρώθηκαν πριν αρχίσει η καραντίνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι το CBS είναι έτοιμο να τα διαθέσει για streaming στις 15 Οκτωβρίου, όπως και είχε προγραμματίσει από την αρχή. Στις Η.Π.Α. είναι αποκλειστικότητα του All Access, όμως για τον υπόλοιπο κόσμο τα νέα επεισόδια θα διατεθούν στις 16 Οκτωβρίου μέσα από το Netflix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*