Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Disney+ «γονάτισε» την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ανέτοιμη η Disney

*
Φαίνεται πως η Disney δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τη ζήτηση του κοινού για το περιεχόμενο του Disney+ και όπως καταγράφεται από Μέσα του εξωτερικού, η εφαρμογή «γονάτισε». Νέοι χρήστες δεν μπορούσαν καν να κάνουν log in, ενώ ακόμη και αν κατάφερναν να μπουν στο λογαριασμό τους, δεν ξεκινούσαν τα streams για κανένα λόγο. Ο υπεύθυνος του τομέα καταναλωτικών προϊόντων της Disney αναγνώρισε το πρόβλημα, σημειώνοντας πως η αιτία ήταν η αρχιτεκτονική του app.

«Δεν έχουμε ξαναδεί ζήτηση σαν αυτήν της πρώτης ημέρας και δεν ξέρω αν θα ξαναδούμε ποτέ κάτι τέτοιο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Kevin Mayer. Δήλωσε, παρόλα αυτά, πως η Disney δουλεύει πάνω στην εφαρμογή, έτσι ώστε να διορθώνει όσο πιο άμεσα γίνεται, κάθε πρόβλημα που εντοπίζεται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*