Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fox ζήτησε από τον δημιουργό του Rick and Morty μια animated σειρά για την Αρχαία Ελλάδα

*
Η Αρχαία Ελλάδα θα απασχολήσει ξανά το χώρο του θεάματος, αφού το Fox ζήτησε από τον Dan Harmon, δημιουργό του Rick and Morty, να δημιουργήσει μια σχετική σειρά. Η παραγωγή της έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2020 και στόχος είναι να κάνει πρεμιέρα το 2022. Θα ανήκει στην κατηγορία της κωμωδίας και θα εμπλέκονται στα γεγονότα της άνθρωποι, θεοί και τέρατα που προσπαθούν να κυριαρχήσουν σε διάφορες πόλεις. Ο πρόεδρος του Fox Entertainment, Michael Thorn, δήλωσε πως «o Dan Harmon μπορεί να μεταφέρει τους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας με το καυστικό του σχόλιο και σίγουρα να κάνει και με αυτόν τον τρόπο ένα σχόλιο για την κατάσταση της πολιτικής σήμερα, αλλά και τους celebrities και την ποπ κουλτούρα γενικότερα. Είμαστε περήφανοι για αυτήν τη συνεργασία».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*