Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO ετοιμάζει τη σειρά The Last of Us

*
Ο Craig Mazin, δημιουργός της σειράς Chernobyl, συνεργάζεται με το HBO για την τηλεοπτική μεταφορά του επιτυχημένου video game The Last of Us. O Neil Druckmann, συγγραφέας και creative director του παιχνιδιού θα έχει ενεργή συμμετοχή στο project και σε συνεργασία με τον Mazin θα γράψουν το σενάριο της σειρας και θα έχουν ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Επίσης σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού η Carolyn Strauss, μαζί με τον Evan Wells, πρόεδρο της Naughty Dog, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην ομάδα της παραγωγής μετέχουν επίσης η Sony Pictures Television και η PlayStation Productions.


Η σειρά του HBO θα καλύπτει τα γεγονότα του πρώτου παιχνδιού και υπάρχει πιθανότητα στο σενάριο να περιληφθεί περιεχόμενο από το επερχόμενο The Last of Us Part II, που θα λανσαριστεί στις 29 Μαΐου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*