Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max ανακοίνωσε τη σειρά Circe (Κίρκη), με φόντο την ελληνική μυθολογία

*
Η Κίρκη (Circe), η θεότητα που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε χοίρους στην Ομήρου Οδύσσεια, μεταφέρεται στο σήμερα και σε τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του HBO Max. Η πλατφόρμα έχει παραγγείλει τη δημιουργία οκτώ επεισοδίων για τη σειρά που θα φέρει το όνομα της πρωταγωνίστριας (Circe) και θα βασίζεται στο novel της Madeline Miller. Το σενάριο και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Rick Jaffa και Amanda Silver, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί προσφάτως στα Jurassic World και Planet of the Apes, ενώ δουλεύουν αυτήν την περίοδο και στο lice action remake του Mulan για λογαριασμό της Disney, αλλά και τα sequels του Avatar.



Chernin Entertainment και Eneavor Content είναι οι δύο εταιρείες που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το έργο που θα μιλήσει για την ιστορία της Κίρκης και το πως μεταμορφώθηκε από νύμφη σε μια τρομερή μάγισσα μέσα από γεγονότα γεμάτα αγάπη, απώλεια, τραγωδία και σύγκρουση. Το HBO Max είναι η νέα πλατφόρμα video streaming της WarnerMedia και θα ξεκινήσει να λειτουργεί προς τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς. Η σειρά αναμένεται να εμφανιστεί το νωρίτερο το 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*