Το Netflix προσθέτει μια νέα λειτουργία για να υπενθυμίζει σε χρήστες να ακυρώσουν λογαριασμούς που δεν δείχνουν κάποια δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, από τις 18 του μήνα, η εταιρεία άρχισε να ενημερώνει συνδρομητές που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για 2 χρόνια (ή για ένα μετά την αρχική εγγραφή τους) για να τους ενημερώσει πως είτε μπορούν να κρατήσουν τη συνδρομή, είτε να την ακυρώσουν πριν γίνει η επόμενη χρέωση. Το ποσοστό αυτών των χρηστών είναι ιδιαίτερα μικρό και φτάνει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, ωστόσο το Netflix δήλωσε πως θέλει να «καθαρίσει» από αυτά τα accounts.

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Οι δημιουργοί εξηγούν το ασυνήθιστο μοντέλο κυκλοφορίας των επεισοδίων της 3ης σεζόν
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity