Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
O παραγωγός της σειράς ταινιών Resident Evil, Jeremy Bolt, θα συνεργασθεί με την Hinterland Studio για μια ταινία βασισμένη στο παιχνίδι The Long Dark. O τίτλος αρχικά κυκλοφόρησε μέσω του προγράμματος Early Access του Steam το Σεπτέμβριο του 2014 και αργότερα στο Preview Game του Xbox λαμβάνοντας τα θετικά σχόλια του Τύπου και των παικτών, καθώς έφτασε τις 1,3 εκατομμύρια πωλήσεις χωρίς ουσιαστικά να πρόκειται για μια "κανονική" κυκλοφορία. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα live-action film, μικρής διαρκείας, με την ονομασία Elegy, την αφήγηση του οποίου έχει αναλάβει ο Christopher Plummer και λειτουργεί ως trailer για το παιχνίδι, καθώς και ως teaser για την ταινία.
Να υπενθυμίσουμε πως τα δύο πρώτα από τα πέντε επεισόδια του παιχνιδιού διατίθενται ήδη για PS4, Xbox One και PC.
Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
από
01/08/17
O παραγωγός της σειράς ταινιών Resident Evil, Jeremy Bolt, θα συνεργασθεί με την Hinterland Studio για μια ταινία βασισμένη στο παιχνίδι The Long Dark.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity