Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

007: Road to a Million - Συναρπαστικές στιγμές υπόσχεται το reality του Prime Video (trailer)

Το Prime Video δημοσίευσε το trailer για το reality 007: Road to a Million που είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του James Bond και παρουσιάζεται από τον πρωταγωνιστή του Succession, Brian Cox.

“Ο Controller (Brian Cox) είναι εγκέφαλος του παιχνιδιού και καθορίζει τον επόμενο προορισμό των ζευγαριών, τι πρέπει να κάνουν και καθορίζει τις ερωτήσεις. Παρακολουθεί τις αποστολές κάθε ζεύγους και πολλές φορές δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το δράμα που προκαλούν οι σκληρές δοκιμασίες που θέτει".


“Ο Controller έχει κρύψει 10 ερωτήσεις σε όλο τον κόσμο για κάθε ζευγάρι διαγωνιζόμενων, που έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν £1.000.000. Για να φτάσουν όμως στις ερωτήσεις θα πρέπει πρώτα να φέρουν εις πέρας δοκιμασίες που ωθούν στα όρια τις φυσικές και πνευματικές τους αντοχές. Κάθε ερώτηση αντιστοιχεί σε ένα συνεχώς αυξανόμενο χρηματικό ποσό και αν απαντηθεί σωστά τα χρήματα πηγαίνουν στην τράπεζα και ξεκινάει η αναζήτηση για την επόμενη. Αν η απάντηση είναι λάθος τότε το ταξίδι τελειώνει".

Η πρεμιέρα του 007: Road to a Million θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*