Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

11 εκατ. θεατές για το Bright του Netflix

*
Σύμφωνα με το Nielsen, το Bright του Netflix το παρακολούθησαν 11 εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές κατά τις τρείς πρώτες ημέρες προβολής του. H γνωστή υπηρεσία streaming δαπάνησε 90 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή και αποτελεί ένα υβρίδιο αστυνομικής ταινίας και high fantasy. Οι ηλικίες που παρακολούθησαν την ταινία ήταν μεταξύ 18 και 49 ετών, ενώ το 56 τοις εκατό των θεατών ήταν άνδρες. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Will Smith, ένας αστυνομικό του Los Angeles, με τον Joel Edgerton να αναλαμβάνει το ρόλο του συνεργάτη του. Ο Smith μετά το Suicide Squad ξανά ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη David Ayer, όμως το αποτέλεσμα φαίνεται να μην ικανοποιεί τους κριτικούς, αλλά σύμφωνα με τους αριθμούς, φαίνεται πως το κοινό δεν αποθαρρύνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*