Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

11η σεζόν για τη σειρά Doctor Who

*
Στο πλαίσιο της Comic Con που πραγματοποιείται στο San Diego, το BBC America προχώρησε στην προβολή του επίσημου trailer για την 11η σεζόν της σειράς Doctor Who. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018 και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει η Jodie Whittaker, πρώτη γυναίκα ως The Doctor. Το cast συμπληρώνουν οι Bradley Walsh, Tosin Cole and Mandip Gill και Sharon D Clarke. Το σενάριο έχει γράψει ο Chris Chibnall και ταυτόχρονα ανήκει στην ομάδα των παραγωγών μαζί με τους  Russell T. Davies (Torchwood), Julie Gardner (Torchwood), Steven Moffat (Sherlock), Phil Collinson (Coronation Street), Piers Wenger (How I Live Now), Beth Willis (Doctor Who Confidential), Brian Minchin (Wizards vs. Aliens), Caroline Skinner (Our Girl) και Mal Young (Desperate Scousewives). 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*