Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

148 εκ. συνδρομητές και συνεχίζει απτόητο το Netflix

*
Οι ανακοινώσεις και η έλευση ανταγωνιστικών υπηρεσιών από μεγάλους «παίκτες» όπως η Apple και η Disney ίσως να ανησυχούσαν ορισμένους, αλλά φαίνεται από τα νούμερα ότι δεν επηρέασαν στο παραμικρό την ανοδική πορεία του Netflix. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η δημοφιλής πλατφόρμα ανέβασε ακόμη περισσότερο τον αριθμό των ενεργών συνδρομητών της, φτάνοντας τα 148 εκατομμύρια ενεργά accounts. Πέρσι ο αριθμός βρισκόταν στα 125 εκατομμύρια και φαίνεται πως μέσα στο τελευταίο τρίμηνο μπήκαν στην πλατφόρμα 9.6 εκατομμύρια νέοι χρήστες, αρκετά παραπάνω δηλαδή από την πρόβλεψη που είχε γίνει και μιλούσε για 8.9 εκ. νέα accounts. Η εταιρεία, παράλληλα με αυτές τις ανακοινώσεις, επεσήμανε πως αρχίζει σύντομα να δοκιμάζει (ξεκινώντας από την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας) τις λίστες των «εβδομαδιαίων Top 10», οι οποίες και θα βοηθούν τους συνδρομητές να δουν τι παρακολουθεί ο περισσότερος κόσμος κάθε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν και κάποια στατιστικά θέασης για τα Netflix Originals και έχουν ως εξής: The Frontier (52 εκ.), Fyre: The Greatest Party That Never Happened (20 εκ.), Umbrella Academy (45 εκ.) και The Highwaymen (40 εκ.).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*