Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

28 Years Later: O Cillian Murphy εξετάζει ενδεχόμενο εμπλοκής στο sequel του 28 Days Later

*
Το sequel της ταινίας 28 Days Later, που απεικόνισε με εξαιρετικό τρόπο την εξάπλωση ζόμπι στο Λονδίνο, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ως 28 Years Later και ο Cillian Murphy φαίνεται πως εξετάζει την εμπλοκή του. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο δημοφιλής ηθοποιός μελετά τόσο να αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας, όσο και να συμμετέχει στο cast της.

Η Sony έχει τα δικαιώματα της ταινίας και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί οι επιστροφές των Danny Boyle (σκηνοθέτης) και Alex Garland (σεναριογράφος), τουλάχιστον για το πρώτο από τα δύο μέρη της. Ο σκηνοθέτης του Part Two (όπως ονομάζεται) θα αποφασιστεί σε μετέπειτα χρονική στιγμή.


Η ταινία 27 Days Later παρουσίασε τον Murphy ως κούριερ που ξυπνάει από κόμμα και βρίσκει έναν ιό (Rage Virus) να έχει καταστρέψει τα πάντα στο Λονδίνο.

Το cast περιελάμβανε ακόμη τους Naomie Harries, Brendan Gleeson, Megan Burns, Christphoer Eccleston, Noah Huntley και Stuart McQuarrie. Πέτυχε 82 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και το αρχικό του budget ήταν μόλις 8 εκατομμύρια.

Το sequel της κυκλοφόρησε ως 28 Weeks Later σε σκηνοθεσία Carlos Fresnadillo και μένει να δούμε πως θα γίνει η μετάβαση από εκείνες τις στιγμές στην εποχή που θα μας φέρει το 28 Years Later. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*