Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3 ταινίες και 7 τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε παιχνίδια του PlayStation ετοιμάζει η Sony

*
Η Sony Pictures Entertainment εργάζεται σε 3 ταινίες και 7 τηλεοπτικές σειρές αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του στούντιο, κύριο Tony Vinciquerra. Βασισμένα μάλιστα σε video games του PlayStation, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

"Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένο πλάνο, αλλά έχουμε ένα πρόγραμμα που είναι μέρος της εταιρείας One Sony", εξήγησε σε συνέντευξή του στο CNBC ο Tony Vinciquerra. Ενώ συνέχισε: "Θα δείτε πολλά περισσότερα από τις εταιρείες της Sony μαζί."


Η συγκεκριμένη δέσμευση ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο πέρυσι με την ίδρυση της PlayStation Productions, που εστιάζει στη δημιουργία ταινιών από τα IP του PlayStation. Πρώτη δουλειά του συγκεκριμένου στούντιο είναι η αναμενόμενη ταινία Uncharted, με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, γνωστό από τις ταινίες Spider-Man.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*