Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

343 Industries: Ο Master Chief αφαιρεί το κράνος στην σειρά Halo για να φανερώσει την ανθρώπινη πλευρά του

*
Σε ένα blog post της 343 Industries, ο community writer Alex Wakeford αναλύει τη σκηνή της σειράς Halo, στην οποία ο Master Chief αφαιρεί το κράνος του. Σύμφωνα λοιπόν με το blog post, oι fans του Halo expanded universe, οι οποίοι έχουν διαβάσει μεταξύ άλλων και το The Fall of Reach, έχουν συνηθίσει τον Master Chief να βγάζει το κράνος του. Επιπλέον, αναφέρει πως οι παίκτες μπορούν να δουν ελάχιστα τα μάτια του Master Chief αν τερματίσουν το Halo 4 στο Legendary.

"Η αφαίρεση του κράνους δεν είναι κάποιο plot point ή κάποια αποκάλυψη για το πως μοιάζει ο Master Chief, αλλά ένας τρόπος να πούμε την ιστορία του. Για αυτό και έγινε στο πρώτο επεισόδιο: Δεν είναι κάποιο twist, είναι τρόπος εξήγησης της αποστολής του".

Εν ολίγοις, η αποκάλυψη του προσώπου του Master Chief είναι ένας τρόπος να φανερώσει την ανθρώπινη πλευρά του και είναι κάτι που θα συνεχίσει και στα υπόλοιπα επεισόδια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*