Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 πιθανά σενάρια για την 3η σεζόν του La Casa De Papel

*
Το La Casa De Papel («Money Heist» στα Αγγλικά και «Η τέλεια ληστεία» στα ελληνικά) έρχεται με την τρίτη σεζόν, μετά το σαρωτικό της πέρασμα από το Netflix και τα βραβεία των τηλεοπτικών σειρών στην Ισπανία. Πολλές είναι οι φήμες σχετικά με το τι αναμένεται να δούμε στην νέα σειρά επεισοδίων που έρχεται το 2019 και αρκετοί έχουν καταλήξει σε 4 πιθανά σενάρια για το τι πρόκειται να δούμε. Το πρώτο σενάριο αναφέρει πως θα δούμε τις ζωές των χαρακτήρων μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης και σαφώς λιγότερη δράση, αφού η κάμερα θα εστιάσει στη ζωή των ζευγαριών και των ηρώων που συνεχίζουν τη ζωή τους. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο Προφεσόρ και η Ρακέλ ξεκινούν μια νέα επιχείρηση για να μπουν στο νομισματοκοπείο άλλης χώρας, χωρίς ωστόσο να έχουν μαζί τους όλα τα μέλη της αρχικής ομάδας.



Το τρίτο σενάριο αναφέρει πως οι ήρωες συνεχίζουν μαζί και με πρωταγωνίστρια τη Ρακέλ, προσπαθούν να ξεμπλέξουν από την ισπανική αστυνομία που τους κυνηγάει. Μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να καλυφθούν και διάφορα κενά στο σενάριο και το τι ακριβώς έγινε μέσα στο Νομισματοκοπείο την πρώτη σεζόν.

Το τελευταίο σενάριο έχει να κάνει με τον Αρτουρίτο, τον διευθυντή του Νομισματοκοπείου, ο οποίος μετά την κόντρα που είχε με τη συμμορία, αποφασίζει να στήσει σενάριο εξόντωσης και εκδίκησης. Ποιοι από τα παραπάνω σενάρια θα επικρατήσει, δεν το γνωρίζουμε. Ωστόσο ξέρουμε ότι σίγουρα και το 2019 θα είμαστε συντονισμένοι στο Netflix για τα νέα επεισόδια του La Casa De Papel, τα οποία θα έρθουν και στην πλατφόρμα με ελληνικούς υπότιτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*