Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 φορές πάνω από το Game of Thrones θα κοστίζει η σειρά “Lord of the Rings”

*
Εντυπωσιακά υψηλά θα είναι τα κόστη παραγωγής της νέας σειράς Lord of the Rings, η οποία φαίνεται θα ξεπεράσει κατά 4 φορές αυτά του Game of Thrones. Οι πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα από τον Υπουργεί Οικονομικών και Ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας, Stuart Nash, ο οποίος τόνισε πως «η Amazon θα ξοδέψει πάνω από 650 εκατομμύρια μόνο για την πρώτη σεζόν. Είναι εντυπωσιακό, είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε ποτέ». Κάθε κύκλος του Game of Thrones φαίνεται πως στοίχιζε περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ειδικά στο τέλος της παραγωγής. Όπως ήταν λογικό, οι δηλώσεις του Υπουργού της Νέας Ζηλανδίας έφεραν κύμα ενθουσιασμού, αφού είναι δεδομένο πως αρκετοί θεατές θα θελήσουν σε βάθος χρόνου να επισκεφθούν τις τοποθεσίες των γυρισμάτων. Αν βεβαίως δεν γίνει κάτι και «στραβώσει» το project. H παραγωγή της σειράς Lord of the Rings έχει ξεκινήσει και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*