Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4K trailer για την επιστροφή του '80s classic Flash Gordon

Το Studio Canal UK αποκάλυψε το 4K trailer του Flash Gordon, του κλασικού sci-fi που έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 1980, το οποίο θα επανακυκλοφορήσει σε blu-ray. Μαζί δημοσιεύτηκε και ένα νέο poster της ταινίας, το οποίο σχεδίασε ο Matt Ferguson του Vice Press.

Η ταινία βασίζεται στο comic του Alex Raymond και σκηνοθέτης της είναι ο Mike Hodges (Get Carter). Στο καστ της περιλαμβάνονται οι Sam J. Jones, Melody Anderson, Ornella Muti, Max von Sydow, Topol, Timothy Dalton, Mariangela Melato και Brian Blessed. Παρόλο που η ταινία απέσπασε μόλις 30 εκατομμύρια δολάρια, θεωρείται ως cult classic χάρη στα ειδικά εφέ της και το soundtrack της από τους Queen.
Το blu-ray του Flash Gordon είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία από το Amazon και περιλαμβάνει την ταινία που διαρκεί 107 λεπτά, audio commentaries με τους Mike Hodges και Brian Blessed, υλικό behind the scenes, gallery, το κινηματογραφικό της trailer, συνεντεύξεις με τους συντελεστές της παραγωγής, το 24ο επεισόδιο της σειράς Flash Gordon που έτρεξε από το 1979 έως και το 1982 και άλλα ενδιαφέροντα καλούδια. Η κυκλοφορία αναμένεται στις 3 Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*