Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

5 χρόνια μετά την ανακοίνωσή της, η ταινία Space Invaders βρίσκει σεναριογράφο

*
Η Warner Bros. ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα για την ταινία Space Invaders πριν από 5 χρόνια και πλέον το project έρχεται πιο κοντά στην υλοποίησή του αφού βρέθηκε σεναριογράφος! Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού, ο Greg Russo (σεναριογράφος της ταινίας Mortal Kombat) έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στο project και είναι σημαντικό πως επιτέλους προχωράει στο επόμενο στάδιο η ταινία.

Ο Russo έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του στο Resident Evil Reboot, στην ταινία Saint’s Row και σε μια κινηματογραφικά μεταφορά του FEAR που φαίνεται πως είναι στα σκαριά. Ταυτόχρονα, εργάζεται πάνω στο σενάριο ενός sequel για το Death Note adaptation του Netflix. Στα θετικά, ότι ο Russo είναι gamer, οπότε και σίγουρα γνωρίζει τα παιχνίδια. Στα αρνητικά, πως δεν έχει αρκετά μεγάλη προϋπηρεσία, οπότε το ρίσκο είναι μεγάλο. Αναμένουμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*