Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

56χρονος "πειρατής" συνδρομητικών καναλιών διαφήμιζε τη μπίζνα του στο Internet και πιάστηκε στη φάκα

*
Στη φάκα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πιάστηκε 56χρονος, που όχι μόνο αναμετέδιδε παράνομα περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών έναντι συνδρομής, αλλά χωρίς καμία αναστολή διαφήμιζε και την επιχείρησή του στο διαδίκτυο. Η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας. Η Αστυνομία διαβίβασε τα στοιχεία που είχε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του 56χρονου στις παράνομες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκε από το σπίτι του εξοπλισμός για την αναμετάδοση του περιεχόμενου δύο εταιρειών παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, χωρίς να έχεις τις απαραίτητες άδειες, ένα κινητό τηλέφωνο, τρία στικάκια USB ένα Android box.


Τον βαρύνουν κατηγορίες για κατ' εξακολούθηση παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*