Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

700 original παραγωγές στη βιβλιοθήκη του Netflix για το 2018

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, αυτοί που κινούν τα νήματα στο Netflix φιλοδοξούν να ανεβάσουν μέσα στο 2018, τον αριθμό των προσφερόμενων original σειρών, ταινιών και ντοκυμαντέρ στις 700. Πρόσφατα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference, ο CFO της εταιρειας David Wells δήλωσε ότι το Netflix θα ξοδέψει $8 δισ. σε περιεχόμενο τη φετινή χρονιά. "Ας συνεχίσουμε να προσθέτουμε περιεχόμενο. Δουλεύει. Καθοδηγεί την ανάπτυξη", είπε μεταξύ άλλων ο Wells. Ανάμεσα στις 700 παραγωγές, οι 80 έχουν γυριστεί εκτός Η.Π.Α., όπως η γερμανική σειρά Dark.



Το τελευταίο διάστημα, μεγάλα ονόματα, όπως ο Ryan Murphy, η Shonda Rhimes και οι αδελφοί Duplass έχουν υπογράψει συμφωνίες με τη συνδρομητική υπηρεσία. Αυτός είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που οι ενεργοί χρήστες έχουν φτάσει τα 110 εκ. παγκοσμώς, με τους περίπου 8,3 εκ. να αποτελούν προσθήκη του τελευταίου τετραμήνου. Τέλος, ένας ακόμα τομέας που θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση είναι το marketing, όπου η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει για το 2018, περί τα $2 δισ. αριθμός αυξημένος περισσότερο από 50% σε σχέση με το 2017. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*