Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

8ψήφιο το budget κάθε επεισοδίου για τη σειρά The Last of Us του HBO, ξεπερνά και το Game of Thrones!

*
Φαίνεται πως το κόστος παραγωγής του The Last of Us από το HBO θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού το budget κάθε επεισοδίου είναι οκταψήφιο! Κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο Damian Petti, πρόεδρος των Καναδών ηθοποιών, στο IATSE 212, σημειώνοντας πως «το κομμάτι της φωτογραφίας που ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα είναι τερατώδες. Έχει πέντε art directors και εκατοντάδες τεχνικούς. Έγινε προετοιμασία για 6 μήνες και γυρίσματα για 12 (μήνες)». Μάλιστα, σημείωσε πως είναι το μεγαλύτερο project που έχει γυριστεί στον Καναδά και τόνισε πως κάθε επεισόδιο θα έχει πολύ μεγάλο budget που «ίσως και να ξεπεράσει τα οκτώ ψηφία».

Τέλος, τόνισε πως μια τέτοια επένδυση θα βοηθήσει και τη χώρα και την ευρύτερη περιοχή των γυρισμάτων να μπει στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία και να βοηθήσει αρκετές επιχειρήσεις να πατήσουν και πάλι στα πόδια τους. Όπως ήταν λογικό πάντως, μια τέτοια δήλωση έφερε άμεσα τις συγκρίσεις και με το Game of Thrones, τα επεισόδια της 6ης σεζόν του οποίου κόστιζαν περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*