Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AMC Theaters on Demand: Νέα video streaming υπηρεσία με κινηματογραφικές ταινίες

*
Η AMC Theaters, η μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε τη δική της υπηρεσία video streaming με την ονομασία AMC Theaters on Demand και η οποία θα προσφέρει κινηματογραφικές ταινίες. Μέσα από ένα απλοϊκό μενού, οι θεατές θα μπορούν να νοικιάζουν ή να αγοράζουν ταινίες, στα πρότυπα του iTunes και του Amazon Prime Video και στο ξεκίνημα θα υπάρχουν πάνω από 2.000 κινηματογραφικές παραγωγές. Όπως φαίνεται, μετά από ένα χρονικό διάστημα προβολής στις αίθουσες, οι νέες ταινίες θα προστίθενται στο σχετικό library. Ήδη υπάρχουν συμφωνίες με εταιρείες όπως οι Disney, Warner Bros., Universal Pictures, Sony Pictures και Paramount. Η ενοικίαση των ταινιών θα κινείται ανάμεσα στα 3 και τα 5,99 δολάρια και η αγορά από τα 9,99 έως τα 19,99 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*