Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Adam Driver και Marion Cotillard στο trailer του musical drama Annette

Το επίσημο trailer του musical drama Annette έκανε την εμφάνισή του. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο αγγλόφωνης παραγωγής του Γάλλου Leos Carax, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Adam Driver (Marriage Story) και Marion Cotillard (La Vie en Rose). Το Annette θα είναι η ταινία που θα ανοίξει το Cannes Film Festival 2021 στις 6 Ιουλίου και στη συνέχεια θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στο Amazon Prime Video στα τέλη του καλοκαιριού.

Η ιστορία του εξελίσσεται στο σύγχρονο Los Angeles, όπου ο Henry, ένας stand-up comedian, ερωτεύεται την Ann, μια πασίγνωστη σοπράνο. Οι δυο τους γίνονται ένα λαμπερό ζευγάρι που απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας έως ότου έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Annette, ένα μυστηριώδες κορίτσι που θα φέρει στον κόσμο τους τα πάνω κάτω. Μαζί με τους Driver και Cotillard εμφανίζονται και οι Simon Helberg (Big Bang Theory) και Angèle Van Laeken. Το σενάριο είναι δουλειά των Ron και Russel Mael του αμερικανικού pop rock σχήματος Sparks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*