Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

After show με κομμένες σκηνές για τη σειρά The Witcher ετοιμάζει το Netflix

*
Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix ετοιμάζεται να προσφέρει νέο υλικό στους fans της σειράς The Witcher. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ComicBook, μέσω του καναλιού The Witcher στο YouTube αλλά και της σελίδας Netflix Geeked στο Facebook, θα προβληθεί η παραγωγή The Witcher: Unlocked και η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00. Χαρακτηρίζεται ως ένα after show, με κομμάνες σκηνές, αναλύσεις για spoilers και teasers που σχετίζονται με την τρίτη σεζόν της σειράς και το The Witcher: Blood Origin.

Το νέο show είναι χωρισμένο σε έξι μέρη. Τα δύο πρώτα είναι αφιερωμένο στους πρωταγωνιστές. Στο Hero’s Journey γίνεται αναφορά στο παρελθόν των Geralt, Ciri, Yennefer και Jaskier, ενώ στο Adapted υπάρχει συζήτηση για το πως απο τα βιβλία του Andrzej Sapkowski έγινε η μετάβαση στη σειρά.


Πέρα από τα παραπάνω θα προβληθούν δύο κομμένες σκηνές με τους Geralt και Triss η πρώτη, Stregobor η δεύτερη Vilgefortz και τέλος το Ending Explained breakdown με τη showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Για το ενδιάμεσο έχουν προγραμματιστεί συζητήσεις με τους ηθοποιούς της δεύτερης σεζόν.

Σας θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*