Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Afterlives: Η νέα animated σειρά της Blizzard για το World of Warcraft (trailer)

*
Η Blizzard ανακοίνωσε μια νέα animated σειρά βασισμένη στο World of Warcraft που θα εμφανιστεί με τον τίτλο Afterlives. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη Gamescom 2020 και προς το παρόν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το τι θα πραγματεύεται. Παρόλα αυτά, έχουμε ένα πρώτο σύντομο trailer που δείχνει κάποιες πληροφορίες για την ατμόσφαιρα και μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Στην περιγραφή πάντως σημειώνει πως «οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή χαράζουν τα μονοπάτια που ακολουθούμε μετά. Ετοιμαστείτε για τα realms του Shadowlands - Bastion, Maldraxxus, Ardenweald και Revendreth και εξερευνήστε τα μονοπάτια που παίρνουν οι ψυχές στο ταξίδι για την αιωνιότητα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*