Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

BOOM: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss και Lana Wachowski στο Matrix 4

*
Ετοιμαστείτε να μπείτε ξανά στο Matrix, αφού Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss και Lana Wachowski έχουν ήδη συμφωνήσει για το Matrix 4. Η Lana Wachowski θα γράψει το σενάριο για την τέταρτη ταινία του franchise, με τους δύο ηθοποιούς να ενσαρκώνουν για άλλη μια φορά τους ρόλους τους ως Neo και Trinity αντίστοιχα. Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures θα αναλάβουν την παραγωγή και διανομή της ταινίας. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει το 2020 και επιτέλους φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά οι προσπάθειες της Warner Bros. να αναβιώσει το franchise.

Πληροφορίες για το σενάριο δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ μένει να δούμε και ποιος θα πάρει τη θέση του Laurence Fishburne ως Morpheus, αφού η εταιρεία δείχνει να ψάχνει έναν πιο νέο ηθοποιό. Τα τρία προηγούμενα Matrix films έκαναν πάνω από 1.6 δισ. δολάρια στο Box Office.




Υπενθυμίζεται ότι φέτος γιορτάζονται τα 20α γενέθλια της πρώτης ταινίας και στις 30 του μήνα θα ξεκινήσουν ειδικές προβολές σε κινηματογράφους των ΗΠΑ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*