Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Batman Ninja: Δείτε τα trailers για το πρώτο anime του Σκοτεινού Ιππότη

*
H Warner Bros. Home Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα trailers για το Batman Ninja. Πρόκειται για την πρώτη ταινία anime του Σκοτεινού Ιππότη και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jumpei Mizusaki, το σενάριο ο Kazuki Nakashima, ενώ το σχέδιο του χαρακτήρα ο Takashi Okazaki. Πίσω από τη φωνή του Batman βρίσκεται ο Koich Yamadera (Dragon Ball Super, Ghost in the Shell), ενώ ο Wataru Takagi θα υποδυθεί τον Joker. Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ταινία προβληθεί και στις δυτικές χώρες. Το σίγουρο είναι πως, η πρεμιέρα της στις ιαπωνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί εντός του 2018. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ταινία μέσω των παρακάτω trailers.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*