Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ben Affleck και Michael Keaton στο cast της ταινίας Flash

*
Πολλαπλές πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Ben Affleck επιστρέφει ως Batman στην επερχόμενη ταινία Flash την παραγωγή της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει η Warner Bros. Λέγεται πως πρόκειται για cameo role. Στην ίδια ταινία, ως Batman θα εμφανιστεί και ο Michael Keaton, ενώ πρωταγωνιστικός ρόλος έχει δοθεί στον Ezra Miller. Με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Ιουνίου 2022.

Παρόλο που ο Affleck είχε ενεργή ανάμιξη στα αρχικά στάδια της ταινίας The Batman του Matt Reeves, αποχώρησε από το ρόλο τον Ιανουάριο του 2019.


Σύφωνα με ρεπορταζ, μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Affleck διάβασε το σενάριο και αποφάσισε τη συμμετοχή του στην ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*