Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Better Call Saul, το spin-off prequel του Breaking Bad

Μπορεί η καταξιωμένη σειρά Breaking Bad να τελείωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνοντας ιστορία ως μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των κριτικών και του τηλεοπτικού κοινού, η κληρονομιά της όμως τώρα ξεκινάει. Ο λόγος για το Better Call Saul spin-off prequel του Breaking Bad, το οποίο ακολουθεί την ζωή του διάσημου δικηγόρου Saul Goodman (Bob Odenkirk), πριν αυτός γίνει δικηγόρος του μεγιστάνα της meth Walter White (Bryan Cranston). Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τα σκηνικά, ανακοινώνοντας πως η πρεμιέρα της σειράς μεταφέρεται από τον Νοέμβριο του 2014 για τις αρχές του 2015, καθώς και ότι ήδη έχει για ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν για τις αρχές του 2016. Η εικόνα προκαλεί νοσταλγία στους θαυμαστές του Breaking Bad, αντικρίζοντας για ακόμη μία φορά την χαρακτηριστική τοποθεσία της ερήμου και τον Saul να συζητά με, όπως όλα δείχνουν, έναν έμπορο ναρκωτικών.



O Charlie Collier, πρόεδρος του AMC, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής σχετικά με την αναβολή της πρεμιέρας : ''Όταν παρουσιάζεις οποιαδήποτε νέα σειρά, ειδικά μία με το DNA του Breaking Bad, υπάρχουν αμέτρητοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψην, για να σιγουρευτείς ότι η σειρά θα έχει το λανσάρισμα που της αξίζει”. Σημειώνεται επίσης πως το Better Call Saul έρχεται από τον δημιουργό του Breaking Bad Vince Gilligan και από τον δημιουργό (μαζί με τον Gilligan) του πρωταγωνιστή Peter Gould. Τέλος, είναι επίσημο ότι ο Jonathan Banks θα επιστρέψει ως Mike Ehrmantraut, ενώ αναμένεται να κάνουν cameos ο Aaron Paul (Jesse Pinkman) και ο Bryan Cranston (Walter White), ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα καμία επισημοποίηση. Fingers Crossed!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • greenkiller.13
    • Ειτε ειναι μαπα ειτε οχι,η σειρα τελειωσε με καταπληκτικο τροπο οποτε σαν φαν που ειμαι ανυπομονω!Απο τα πρωτα επεισοδια θα καταλαβουμε τι παιζει.
      Μου κανει εντυπωση ομως,ο Walter σαν τι θα κανει come back δηλαδη?Για τους αλλους το ηξερα αλλα για αυτον αναρωτιεμαι τι ρολο ακριβως θα του δωσουν,να δουμε

    • kokouman
    • Μια ωραία ιδέα θα ήταν να εμφανιστεί ο Walter μαζί με τον Jesse στο τελευταίο επεισόδιο και να δείξει πως ξεκίνησε η συνεργασία τους.

*