Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Panther: Ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων πρώτης μέρας

*
Αν και απομένει ακόμα ένας περίπου μήνας για την πρεμιέρα του Black Panther, το αιλουροειδές δείχνει από τώρα τα δόντια του αφού ήδη έχει σπάσει πολλαπλά ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία του Ryan Coogler σημείωσε την μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στο πρώτο 24ωρο προπώλησης των εισιτηρίων οποιασδήποτε ταινίας της Marvel, ξεπερνώντας έτσι το Captain America: Civil War. Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί μεγάλη έκπληξη μιας και σε ένα δελτίο τύπου δημοσιοποιήθηκε ότι το Black Panther ήταν η δεύτερη πιο αναμενόμενη ταινία του 2018, μετά το Avengers: Infinity War και ο πρωταγωνιστής Chadwick Boseman ο πιο αναμενόμενος χαρακτήρας κόμικ σε ταινία. Πολύ σημαντική ένδειξη για τις προτιμήσεις του κοινού, σε συνέχεια του απόηχου από την ταινία Wonder Woman, η οποία απέδειξε ότι η πιστή αναπαράσταση υπερσκελίζει την επιστράτευση μεγάλων ονομάτων. Οι οιωνοί για την επερχόμενη ταινία της Marvel δε θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι μετά και από την επιβεβαίωση της συμβολής του Kendrick Lamar στο soundtrack, ενώ το πρώτο trailer έχει ήδη σημειώσει 89 εκ. views από την πρώτη μέρα προβολής του. Οι προσδοκίες των φανς είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες και παρότι αυτό αποτελεί δίκοπο μαχαίρι στην περίπτωση που η ταινία απογοητεύσει, προς το παρόν το hype και η προσμονή κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο ύψος της στρατόσφαιρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*