Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bond 25: Επιστρέφει ο Blofeld;

*
Ύστερα από φήμες σχετικά με την επιστροφή του Blofeld στην εικοστή πέμπτη ταινία του James Bond, του ρόλου του Christoph Waltz στο Spectre δηλαδή, ο ηθοποιός εθεάθη στα γυρίσματα της νέας παραγωγής. Επισκέπτης των Pinewood Studios ισχυρίζεται πως είδε το Waltz, ο οποίος του έκλεισε το μάτι και του είπε “δεν με είδες ποτέ”.

Παρόλα αυτά, με το Rami Malek στο ρόλο του κακού της ταινίας και χωρίς να έχουμε ακόμα επιβεβαίωση από τους παραγωγούς της ταινίας, η συμμετοχή του Waltz παραμένει μια φήμη. Το καστ αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τους Daniel Craig, Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Lashana Lynch και David Dencik. Σκηνοθέτης είναι ο Cary Joji Fukunaga και σεναριογράφοι οι Neal Purvis, Robert Wade και Phoebe Waller-Bridge.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*