Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Borat 2: Έρχεται σύντομα στο Amazon Prime από τα Amazon Studios

*
Το Borat 2 με τον Sacha Baron Cohen έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο αναμέναμε, αφού γυρίστηκε και μονταρίστηκε κρυφά και θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime. Τα Amazon Studios αγόρασαν τα δικαιώματα για το sequel που θα δούμε σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ. Η εκτίμηση των ξένων media είναι πως θα είναι έτοιμο για προβολή στα τέλη Οκτωβρίου (με αναφορές για 23 Οκτωβρίου), χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι πιο συγκεκριμένο. Ο ακριβής τίτλος της ταινίας θα είναι Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, ωστόσο ας κρατήσουμε το Borat 2 για λόγους συντομογραφίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*