Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bridge of Spies: Η νέα ταινία του Steven Spielberg

Η νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Steven Spielberg είναι σίγουρα μία από τις πιο υποσχόμενες της χρονιάς. Ήδη γνωρίζουμε ότι οι αδερφοί Coen και ο Matt Charman υπογράφουν το σενάριο του επερχόμενου thriller, τα γεγονότα του οποίου διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Εκεί, ο Αμερικανός δικηγόρος James Donovan (Tom Hanks) αναλαμβάνει την αποστολή να διαπραγματευτεί για την απελευθέρωση του πιλότου Francis Gary Powers, το αεροπλάνο του οποίου καταρρίφθηκε στην Σοβιετική Ένωση. Το παράξενο είναι ότι παρόλο που όλες αυτές οι πληροφορίες είχαν δοθεί στην δημοσιότητα, το project παρέμενε άτιτλο. Όμως, ο παραγωγός Marc Platt αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο The Daily Pennsylvanian ότι η ταινία θα έχει τίτλο "Bridge of Spies".



Στο πλευρό του Tom Hanks θα είναι οι Amy Ryan και Mark Rylance, ενώ την μουσική θα συνθέσει ο John Williams.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*