Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Carrie Fisher και Mark Hamill στο cast του Star Wars: Episode IX

*
Η Disney αποκάλυψε το cast του Star Wars: Episode IX, το οποίο θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες υπό τη σκηνοθετική φροντίδα του J.J. Abrams. Μέσα στο cast περιλαμβάνονται -όπως αναμενόταν- οι Daisy Ridley και Oscar Isaac, ενώ την εμφάνισή του αναμένεται να κάνουν και οι Mark Hamill και Carrie Fisher. Σύμφωνα με το StarWars.com, στα μέλη του cast που επιστρέφουν βρίσκονται οι Ridley, Adam Driver, John Boyega, Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, και η κόρη της Fisher, Billie Lourd. Οι νέες προσθήκες στο cast είναι οι Naomi Ackie (Lady Macbeth, Doctor Who) και Richard E. Grant (basically everything), ενώ θα εμφανιστούν στην ταινία και οι Hamill, Anthony Daniels και Billy Dee Williams. Η Fisher θα εμφανιστεί (φανταζόμαστε για σύντομο χρονικό διάστημα) με κάποιο footage που δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και υπάρχει διαθέσιμο μετά τα γυρίσματα του Star Wars: The Force Awakens.



Τα γυρίσματα του Star Wars: Episode IX θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου και σημειώνεται ότι στο σενάριο θα εμπλακεί και ο Chris Terrio. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*