Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chronicles of Narnia: Στο Netflix τα δικαιώματα εκμετάλλευσης

*
Νέες παραγωγές βασισμένες στη σειρά βιβλίων Chronicles of Narnia αναμένονται στο προσεχές μέλλον και όλα αυτα στο Netflix μιας και η συνδρομητική υπηρεσία απέκτησε τα σχετικά δικαιώματα. Η συμφωνία περιλαμβάνει την παραγωγή νέων σειρών και ταινιών, με τον Ted Sarandos chief content officer του Netflix να δηλώνει πως οι ιστορίες του CS Lewis έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και ολόκληρες οικογένειες έχουν αγαπήσει τις ιστορίες από τον κόσμο της Narnia. Από το 1960 μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει πολλές μεταφορές των ιστοριών σε ραφιόφωνο, τηλεόραση και σινεμά, με τις πιο πρόσφατες να είναι οι ταινίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2005 και 2010. Πρόκειται για τις The Chronicles of Narnia: The Lion, Witch and the Wardrobe και Prince Caspian and The Voyage of the Dawn Treader. Λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία δεν έχουν γίνει γνωστές και αναμένεται η ανακοίνωση από πλευράς Netflix όσον αφορά τα πλάνα για τις επερχόμενες παραγωγές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*