Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Concept video για το Godzilla του Netflix

*
Μετά την ανακοίνωση για εμφάνιση του Godzilla σε Netflix μέσω νέου anime, έρχεται το πρώτο concept video αλλά και πληροφορίες για την υπόθεση. Όσοι θέλουν να αποφύγουν πιθανά spoilers, καλό είναι να αγνοήσουν τη συγκεκριμένη παράγραφο από εδώ και πέρα. Η πρώτη ταινία (που αποτελεί το πρώτο τμήμα τριλογίας) τοποθετείται στο 2048 όπου ο Godzilla και άλλα Kaiju έχουν καταστρέψει σχεδόν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο κεντρικός μας χαρακτήρας, Haruo, καταφέρνει να ξεφύγει από τον πλανήτη μαζί με μερικούς ακόμα ανθρώπους για να γλιτώσουν. 20 χρόνια αργότερα, προετοιμασμένος και οργανωμένος για μάχη, επιστρέφει στη γη μαζί με μερικούς ακόμα συντρόφους για να επαναφέρουν την τάξη. Τότε είναι όμως που συνειδητοποιούν πως κατά την απουσία τους, ο χρόνος στη γη έχει “προχωρήσει” κατά 20,000 χρόνια και τα πάντα ανήκουν στον Godzilla και την παρέα του, κάνοντας την αποστολή τους ιδιαίτερα δύσκολη.



Η πρώτη ταινία της τριλογίας αναμένεται στους κινηματογράφους εντός Νοεμβρίου στην Ιαπωνία με το Netflix να αναλαμβάνει την παγκόσμια διανομή. Δεν είναι ακόμα γνωστό όμως αν το anime θα βρει το δρόμο του στη μεγάλη οθόνη και σε Βόρειο Αμερική, Ευρώπη, ή αν απλά θα καταλήξει απευθείας σε streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*