Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Confederate: Η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones

*
Με την έβδομη σεζόν του Game of Thrones να έχει ξεκινήσει οι δημιουργοί του David Benioff και Dan Weiss οργανώνουν τα επόμενα σχέδιά τους. Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με το HBO θα ξεκινήσουν μια νέα σειρά, με τον τίτλο Confederate, τα γυρίσματα της οποία θα αρχίσουν μετά το τέλος της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones. Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, αλλά οι γνωστοί δημιουργοί θέλουν να ελπίζουν πως θα είναι έτοιμο προς τα τέλη του 2018 με αρχές 2019. Η νέα σειρά θα λαμβάνει χώρα σε μια εναλλακτική πραγματικότητα, όπου η Confederacy έχει κερδίσει τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο και αποχώρισε από την Ένωση, δημιουργώντας ένα νέο έθνος. Εν αναμονή των εξελίξεων για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*