Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cowboy Bebop: Ο John Cho στο ρολο του Spike

*
Το Cowboy Bebop είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα anime όλων των εποχών. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το Netflix έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας live action σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και το σενάριο του πρώτου έχει γράψει ο συγγραφέας του Thor: Ragnarok Christopher Yost. Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Alex Garcia Lopez, γνωστός από τη δουλειά του στις παραγωγές Luke Cage, Daredevil και Cloak and Dagger. Όσον αφορά το cast, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, ο John Cho (Star Trek, Searching) θα έχει το ρόλο του Spike Spiegel και στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Mustafa Shakir (Luke Cage, The Deuce) ως Jet Black, Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) ως Faye Valentine και στο ρόλο του Vicious, ο Alex Hassell (Anonymous, Suburbicon). Σύμφωνα με την πλοκή, ο Spike και το πλήρωμα των κυνηγών επικηρυγμενων διασχίζουν το γαλαξία, αναζητώντας καταζητούμενους εγκληματίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*