Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney Gallery: The Mandalorian, νέα σειρά του Disney+ για τα παρασκήνια του Mandalorian

*
Η Disney ανακοίνωσε μια νέα σειρά του Disney+ για το The Mandalorian που εστιάζει στα γυρίσματα της σειράς και τα παρασκήνια και θα προβληθεί με τον τίτλο Disney Gallery: The Mandalorian. Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από το καστ και τα στελέχη της παραγωγής, καθώς και συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον executive producer Jon Favreau και τους συνεργάτες του. Τα επεισόδια θα ρίχνουν μια ματιά και στα των οπτικών εφέ και όλης της δουλειάς που έγινε για να βγει η σειρά στην τηλεόραση. Η πρεμιέρα του Disney Gallery: The Mandalorian έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου και ένα νέο επεισόδιο θα προβάλλεται στο Disney+ κάθε Παρασκευή. Ταυτόχρονα, η Disney ανακοίνωσε και τη διάθεση του τελευταίου chapter του The Clone Wars για τις 4 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*