Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Disney+ το όνομα της υπηρεσίας streaming της Disney

*
H Disney ανακοίνωσε το όνομα της υπηρεσίας streaming που θα λανσάρει στις Η.Π.Α. το 2019 και αυτό θα είναι Disney+. Το παραπάνω ανακοινώθηκε μαζί με δυο νέα shows, παραγωγές για την υπηρεσία. Το πρώτο είναι ένα ακόμα Star Wars spin-off, όπου ο Diego Luna θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Cassian Andor και τα γεγονότα θα διαδραματίζονται πριν από αυτά του Rogue One: A Star Wars Story. Το δεύτερο έχει να κάνει με την επιβεβαίωση των φημών για τη σειρά Loki, με τον Tom Hiddleston να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του κακού. Σας θυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθεί ήδη τα Monsters Inc, High School Musical αλλά και το The Mandalorian του Jon Favreau.



Όπως είναι λογικό, οι σειρές της Disney θα αρχίσουν να αποσύρονται σιγά-σιγά από ανταγωνιστικές πλατφόρμες, όπως το Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*